Foarte bine… mai ales vara la mare 😊 Ca să ne rămână mai mulți bănuți pentru altceva.
Ei bine, am găsit pe net o declarație a unui bucătar ce se referă la aceste “restaurante” cu prețuri reduse. Mai mult ca sigur a și lucrat într-unul din ele:
„Dacă vreţi să mâncaţi o friptură, alegeţi una făcută la tavă sau grătar, nu una cu sos. În fiecare zi rămâne multă mâncare care nu se aruncă. De exemplu, dacă la cină a fost friptură la tavă şi nu s-a comsumat toată, a doua zi la prânz carnea se refoloseşte. Se spală carnea, după care i se face un sos proaspăt şi se pune din nou la masă. Nu spun că este stricată, dar nu mai este la fel de proaspătă. La fel, trebuie să vă feriţi de tocătură gen chiftele, musaca sau sarmale. De multe ori, carnea din aceste produse provine din carne rămasă de la masa precedentă, care este tocată şi condimentată. La musaca, de exemplu, se folosesc cartofii care nu s-au consumat cu o zi înainte. În ceea ce priveşte peştele, de multe ori nu se serveşte ce scrie. De exemplu, în loc de şalău, se foloseşte pangasius, un peşte foarte ieftin, care este tot alb la culoare. De cele mai multe ori, se face pane pentru ca oamenii să nu facă diferenţa” Sursa: Click AICI!
Deci? Ce zici? Te mai duci?
Nu vreau să pap ce nu trebuie pe aici dar eu, personal, mai mult de cartofi prăjiți cu piept de pui, NU îmi cumpăr la astfel de restaurante. Valabil și pentru shaorma 😊 Cartofi cu cărniță, un pic de verdeață pe acolo și gata tati 😊 Fără sosuri, fără draci, fără laci… Asta este 😁
Ai grijă ce bagi în gură și de pe unde ✌️