Întrebarea de 1000 de puncte este: Oare învață cineva?
Aproape toți suntem șoferi, nu? Și dacă nu suntem, tot observi când șoferul apasă butonul de avarii, nu?
Gurile rele: “Păi și ce înseamnă asta, dacă apeși avariile?”
1) Atunci când apeși avariile o singură dată, pentru atunci când te încadrezi pe o stradă cu prioritate, rezultă un “mulțumesc”.
2) Dacă apeși butonul de avarii și îl lași așa, în timpul unei frânări, reprezintă pentru participantul din spatele tău, o atenționare că urmează să mă opresc. Sau că există un obstacol în fața mea și trebuie să opresc. Pentru că NU pot trece de el..
Acum, pentru că “am învățat” ce reprezintă avariile 😁, cum circulăm pe autostradă?
1) Cu viteza maximă admisă?
2) Cu viteza minimă admisă?
3) Cum dorește mușchiulețul nostru de boss!
Păi bine dar dacă ai ceață sau fum sau chiar furtună de nisip (sau ce dracu a fost în Ungaria), cum trebuie să mergi? Ca bossii? Pentru că la cum îi vezi în filmulețele de pe net cum se înfig în alte autoturisme cu opțiunea de pilot automat activă, nu am altă variantă. Și ce este și mai trist, este că și noi facem la fel. Mă refer că în România. Se merge foarte tare pe autostrăzile din România.
Oare încă nu au aflat acești vitezomani că la un drum lung de 300 de km, pe autostradă, ajungi într-un timp anume cu viteza maximă admisă 😊 Iar dacă mai adaugi 20-30 de km peste viteza maximă admisă (150 – 180 km/h) ajungi la destinație cu câteva minute mai repede. Plus că ai alte o gramadă de minusuri: consum mărit de carburant, consum mărit de ulei + consum mărit de nervi 😁