Ce probleme au unii: Carne de pui cu piele sau fără piele?
E mai bine să mănânci puiul cu sau fără piele? Ce spun nutriționiștii
Mi se pare un subiect foarte clar: Persoanele ce consumă pielea puiului o vor face și pe viitor iar cei ce nu consumă o vor pune în farfuria celor ce o consumă.
Doar eu consider că asta este varianta cea mai bună?
De fiecare dată, personal am consumat și o să mai consum piele de găină. Aia prăjită are un gust aparte. Zici că-i curcubeu în cerul gurii…
Ce spun nutriționiștii?
Nu vreau să fiu rău și să o declar pe aia: Mori de foame dacă îi asculți pe ăștia. Cel mai probabil au și ei rolul lor pe acest pământ. Dar frățică (nutriționist), nu-mi pune lacăt pe plăcerile mele căci nu mănânc un tir de pielițe de pui la o masă sau consum 5 camioane de cola pe zi. Căci nu fac asta…