Nu vreau să fiu un om rău sau cârcotaș dar atunci când vrei să mergi și tu ca tot omul la un restaurant, să te simți bine, etc., vrei să aflii despre orice bagi în gură, nu?
Vrei să aflii despre modul cum este făcut, nu?
Și mai vrei să ști, cât costă, nu?
Răspuns: Așa ar fi frumos 😊
În restaurante şi fast-fooduri trebuie să existe panouri pe care să fie inscripţionate cât se poate de lizibil şi ce valoare energetică are fiecare preparat, ce cantitate de grăsimi saturate, de zaharuri şi de sare. Panourile respective trebuie să fie cât mai la vedere, să nu fie mascate parţial de reclame sau fotografii.
Sursa: Click AICI!
Dacă ar fi, să mă întrebi, pe mine, aș zice că asta este o tâmpenie!
Cu ce te influențează valoarea energetică, înainte de a comanda ceva?
Nu cred că mergi la restaurant sau la împinge-tavă (că vine vara și mergi la mare) și ai de dat următoarea comandă:
Ospătar: Bună ziua! Bine ați venit! Cu ce vă servesc? 😊
Oricine: Bună ziua! Mulțumim frumos! Am dorii să comandăm și noi o ceafă de porc la grătar, cu cea mai mare valoare energetică 😁
A?
Cum sună?
Ca dracu, nu?
Mai știu că în România, există un procent greu de neglijat de persoane ce fac sport și se uită la astfel de detalii dar nu am crezut că există și prin conducerea RO, astfel de persoane. Sau ăștia au dat o astfel de lege pentru că au văzut în 2022 că nu le mai vin bine pantalonii sub burtoaiele acelea mari din 2020? 😂
Interesant, nu?