Ce preferi la job?
Personal aș prefera o mâncărică gătită. Gen o ciorbică la prânz, este DEMENȚIAL pentru burtică. Și cum NU în fiecare zi poți face acest lucru, mă mulțumesc cu o singură zi pe săptămână. Avem noi un obicei. (eu și colegii)
Pentru cei ce li se decontează haleala la serviciu, le doresc multă sănătate. Nu își mai bat capul cu știu eu ce alte probleme, cum ne batem noi „resturile”. Să revenim la oile noastre…
Partea bună la mâncarea gătită!
Prima parte bună, că nu mai mănânci atâta pâine la o masă. Părerea mea… A doua parte bună a ceea ce vrei să servești: este caldă. Și știm cu toții că o ciorbă caldă, servită la timpul ei, este de vis. Adică face bine la burtică și la organism.
Partea nasoală la mâncarea gătită!
Costurile de transport și de producție până la job sunt cam mari.
Partea bună cu sandvici!
Costurile de achiziție sunt mai mici. Costurile de producție sunt 0 (le faci acasă).
Partea nasoală cu sandvici!
După logica mea, nu prea există. Adică, îl produci, îl bagi la frigider pentru a doua zi. Ajungi la job, îl bagi iar la frigider. Dacă primești o alternativă mai bună la ceea ce ai, în ziua respectivă, îl poți lăsa liniștit/ă în frigider pentru următoarea zi. Deci, ce este nasol în asta? Gata știu: Să ți-l producă altcineva și să NU te întrebe dacă îți place cu ceea ce dorește să-ți producă sau să NU te întrebe DELOC 😂 Ce dracu, mă? Oameni suntem😁