Termeni și Condiții!

TERMENI:

1) www.blogulumitica.ro NU a copiat și NU va copia articole de pe alte bloguri. Profesional vorbind este de cacao. De ce aș face asta?

2) www.blogulumitica.ro va prezenta întotdeauna linkul sursei de informare/citate.

3) www.blogulumitica.ro folosește în mare parte poze gratuite de pe acest site (freepik), poze executate personal sau în cazul în care se vor copia poze de pe alte site-uri, se va aplica link la sursă. Oricum, vei putea identifica cu ușurință pozele ce NU îmi aparțin.

CONDIȚII:

1) www.blogulumitica.ro permite copierea parțială a articolelor doar dacă se precizează sursa cu numele complet (exemplu: „Sursa: BloguLuMitică”) dar și link cu trimitere la articolul de unde îl copiezi.

2) Toate comentariile tale, postate pe www.blogulumitica.ro, devin automat proprietatea mea. Așadar îmi rezerv dreptul de a le modera. Doar ești la mine acasă, ce naiba?

3) Orice persoană poate accesa www.blogulumitica.ro fără a se cere taxe și mai știu eu ce. Așadar, este un blog liber, cu fără prea multe pretenții. În schimb, dacă vrei să îmi arăți susținerea ta, poți achiziționa ce vrei tu, din unul dintre magazinele online afișate pe blog în rubrica MAGAZINE. Sunt linkuri afiliate. Am scris despre asta aici.

Social Media:
Facebook BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez articole de pe blog (mai noi și mai vechi). Ocazional bancuri și poze ce le cred relevante (Exemplu: O pisică într-un copac)

Era să uit: Am și un grup pe Facebook, ce te invit să faci parte: Grupul BloguLuMitica dar și un grup de anunțuri ce este în creștere: Anunțuri Gratuite (Fiecare ce dorește!)

Instagram BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez tot felul de poze pe care le prind în zbor dar NU le mâncăm.

Twitter BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez articole de pe blog, gânduri, întâmplări (bune) dar și chestii ce NU îmi plac. Cu alte cuvinte, socializare la maxim.