Termeni și Condiții!

TERMENI:

1) www.blogulumitica.ro NU a copiat și NU v-a copia articole de pe alte bloguri. Profesional vorbind este de ?. De ce aș face asta?

2) www.blogulumitica.ro v-a prezenta întotdeauna linkul sursei de informare/citate.

3) www.blogulumitica.ro folosește în mare parte poze gratuite de pe acest site (freepik), poze executate personal sau în cazul în care se vor copia poze de pe alte site-uri, se va aplica link la sursă. Oricum, vei putea identifica cu ușurință pozele ce NU îmi aparțin ?

CONDIȚII:

1) www.blogulumitica.ro permite copierea parțială a articolelor doar dacă se precizează sursa cu numele complet (exemplu: „Sursa: BloguLuMitică”) dar și link cu trimitere la articolul de unde îl copiezi.

2) Toate comentariile tale, postate pe www.blogulumitica.ro, devin automat proprietatea mea. Așadar îmi rezerv dreptul de a le modera ? Doar ești la mine acasă ?, ce naiba?

3) Orice persoană poate accesa www.blogulumitica.ro fără a se cere taxe și mai știu eu ce. Așadar, este un blog liber, cu fără prea multe pretenții ? În schimb, dacă vrei să îmi arăți susținerea ta, poți achiziționa ce vrei tu, din unul dintre magazinele online afișate pe blog. Sunt linkuri afiliate. Am scris despre asta aici.

Social Media:
Facebook BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez articole de pe blog (mai noi și mai vechi). Ocazional bancuri și poze ce le cred relevante (Exemplu: O pisică într-un copac ?)

Era să uit: Am și un grup pe Facebook, ce te invit să faci parte: Grupul BloguLuMitica dar și un grup de anunțuri ce este în creștere: Anunțuri Gratuite (Fiecare ce dorește!)

Instagram BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez tot felul de poze pe care le prind în zbor dar NU le mâncăm ?.

Twitter BloguLuMitica (link aici):

Pe această pagină postez articole de pe blog, gânduri, întâmplări (bune) dar și chestii ce NU îmi plac. Cu alte cuvinte, socializare la maxim ?.